HABER DETAY

TESİS YÖNETİMİ BİR MESLEK Mİ? BİR İŞ Mİ?

TESİS YÖNETİMİ BİR MESLEK Mİ? BİR İŞ Mİ?

Facility Management Turkey ekibi tarafından gerçekleştirilen Tesis Yatırım, Yönetim ve Tedarik Konferansı ve İkili Görüşmeler Toplantısı'nın ilk günkü (dün) açılış konuşmalarını AYD Başkanı Hakan Kodal ile ABD – IFMA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Işılay Civan yapmıştı.

"Sürdürülebilir Tesisler:Sustainable Facilities" temalı Konferansın ikinci gününde Keynote -konuk konuşmacı Euro FM (Avrupa Facility Management Derneği ) Başkanı Ron Van Der Weerd , "Tesis yönetimi bir meslek mi, bir iş mi?" başlıklı konuşma yaptı. Ron Van Der Weerd, tesis yönetiminin herhangi bir organizasyondaki katma değerine ve önemine değindiği konuşmasında, tesis yöneticiliğinin dünyada eğitim, araştırma ve çalışma gerektiren gerçek bir meslek olduğunu vurguladı.

Daha sonra Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç yönetiminde "Sağlıklı ve Güvenli Tesisler" konusu ele alındı. TKSD (Türkiye Kimya Sanayiciler Derneği) Genel Sekreteri Mustafa Bağan., Amerikan Hastanesi Teknik Müdürü Ali Süngü, Bilim Laboratuvarı Genel Koordinatörü Doğan Halis panelist olarak yer aldı.